Lleis polítiques de Catalunya. Comentaris

Precio especial 113,99 € Precio habitual 120,00 €
Disponible (en stock)
ISBN
9788491238850
Nombre del producto:
Lleis polítiques de Catalunya. Comentaris
Peso:
N/D
Fecha de edición:
14 dic. 2020
Número de Edición:
1
Autor:
Ridao, Joan
Idioma:
Catalán
Formato:
Libro
Páginas:
1238
Lugar de edición:
MADRID
Colección:
MONOGRAFÍAS MARCIAL PONS
Encuadernación:
Rústica

Aquest volum incorpora les principals lleis polítiques catalanes, acompanyades d'un comentari exhaustiu de totes elles, de caràcter general o de context, però també de la majoria dels preceptes, mitjançant un sistema de notes en què, a més de glossar els preceptes concernits, i enllaçar-los amb les principals referències normatives i jurisprudencials, s'hi fan constar comentaris de la doctrina científica i, en molts casos, de la doctrina consultiva més rellevant.


El resultat és una obra d'un gruix considerable, per bé que manejable i amb vocació pedagògica, per tal d'afavorir una adequada intel·ligència i comprensió de les normes cabdals del sistema institucional de la Generalitat, que inclou el món local, dirigida tant a estudiants com als aplicadors del dret públic català i als estudiosos en general.

(Rubí, 1967) Doctor en Ciència Política i de l'Administració (UB), llicenciat en Dret (UAB), és professor del Departament de Dret Constitucional i Ciència Política de la UB i col·laborador docent de Dret Constitucional a la UOC, a més de professor ad honorem de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV. És membre del Consell de Garanties Estatutàries de Catalunya. Ha estat guardonat amb la Creu d'Honor de la Ordre de Sant Raimon de Penyafort i la medalla d'Honor de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Diputat i portaveu parlamentari en el Parlament de Catalunya (1995-2008) i al Congrés dels Diputats (2008-2011).


És autor o coautor de: Podem ser independents? (2013); Pactar para gobernar (2012); Curs de Dret Públic de Catalunya (2012); Catalunya i Espanya, l'encaix impossible (2011); El Pla B. L'estratègia cap a la sobirania (2007); Les coalicions polítiques a Catalunya, 1980-2006 (2006); Així és va fer l'Estatut (2006).

Escribir Su propia reseña
Estás revisando:Lleis polítiques de Catalunya. Comentaris
Su valoración