Arséne Lupin contra Herlock Sholmes

Precio especial 14,25 € Precio habitual 15,00 €
Disponible (en stock)
ISBN
9788416987924
Nombre del producto:
Arséne Lupin contra Herlock Sholmes
Peso:
N/D
Fecha de edición:
1 may. 2021
Número de Edición:
1
Autor:
Le Blanc, Guillaume
Idioma:
Español
Formato:
Libro
Páginas:
288
Lugar de edición:
BARCELONA
Colección:
SIN COLECCIÓN
Encuadernación:
Rústica

Arsène Lupin és el «lladre nacional» francès. Heus aquí un personatge xerraire, irònic, amigable, amant de l'espontaneïtat i ple de vitalitat però, sobretot, d'una subtilesa i elegància extremes a l'hora d'actuar; tot un lladre de guant blanc.
En aquesta novel·la d'intriga i acció és decisiva la col·laboració del cèlebre detectiu anglès Herlock Sholmès. L'audaç i impassible britànic accepta el repte de resoldre una cadena de robatoris, desaparicions i assassinats recents que apunten Lupin com a cervell dels fets. Durant deu dies, el lladre i el detectiu han de jugar les seves cartes tan bé com sàpiguen... o com puguin. ¿Qui dels dos en sortirà triomfant?

Maurice Leblanc (1864-1941), nascut a Rouen en una família adinerada, va ser un novel·lista i escriptor francès de relats curts. Després d'estudiar Dret i treballar en el negoci familiar es va traslladar a París, on va començar la seva carrera literària. És conegut per ser el creador d'Arsène Lupin, un dels personatges més cèlebres de la literatura policíaca, que s'ha convertit en el protagonista de pel·lícules i d'una sèrie de televisió. Les seves primeres aparicions es van donar en fulletons mensuals amb els quals va arribar a obtenir una gran popularitat. Leblanc va escriure innombrables novel·les i reculls de relats de Lupin.

Escribir Su propia reseña
Estás revisando:Arséne Lupin contra Herlock Sholmes
Su valoración