Dret Civil Català Vol. IV (1) Drets Reals Possessió, Propietat i Situacions de Comunitat

Precio especial 44,65 € Precio habitual 47,00 €
Disponible (en stock)
ISBN
9788494698750
Nombre del producto:
Dret Civil Català Vol. IV (1) Drets Reals Possessió, Propietat i Situacions de Comunitat
Peso:
N/D
Fecha de edición:
13 jun. 2017
Número de Edición:
Autor:
Lucas Esteve, Adolfo
Idioma:
Español
Formato:
Libro
Páginas:
392
Lugar de edición:
Barcelona
Colección:
N/D
Encuadernación:
Rústica


L'aparició d'aquesta investigació sobre els drets reals consolida el gran èxit de la collecció de dret civil catalá, que té com a objectiu l'estudi del dret civil vigent a Catalunya d'una forma completa, didáctica i actualitzada, fet que la converteix en la collecció de referència del panorama jurídic catalá, tant des d'un vessant dogmátic com práctic.

En aquesta obra es realitza un estudi complet i exhaustiu dels drets reals aplicables a Catalunya, fent una análisi especial del Llibre V del Codi civil de Catalunya, Llei 5/2006, de 10 de maig, relatiu als drets reals. En aquest llibre, un grup escollit de professionals del dret, integrat per professors universitaris, registradors de la propietat, notaris, advocats i magistrats, ha aportat el seu coneixement en l'ámbit dels drets reals.

El resultat és una obra que combina la teoria jurídica amb la práctica habitual en les notaries, registres, despatxos d'advocats i tribunals de justícia i que satisfá les necessitats dels investigadors, dels universitaris que han d?estudiar la matèria i dels professionals que han d'aplicar-la.

En aquest volum s'estudia la possessió, la propietat i les situacions de comunitat i está integrat pels capítols següents: 1.- Els drets reals. 2.- Els béns i el patrimoni. 3.- La possessió. 4.- Títols adquisitius i translatius dels drets reals. La tradició. 5.- La donació. 6.- La usucapió. 7.- L?extinció dels drets reals. 8.- La propietat. 9.- Títols d?adquisició i extinció exclusius del dret de propietat: accessió, ocupació i abandonament. 10.- La propietat temporal. 11.- La propietat intellectual. 12.- Situacions de comunitat. La comunitat ordinária indivisa. 13.- La propietat horitzontal. 14.- La comunitat especial per torns. 15.- La mitgeria. 16.- La propietat compartida.

Aquest volum está actualitzat a la Llei 5/2015, del 13 de maig, de modificació del llibre cinquè del Codi civil de Catalunya, relatiu als drets reals, a la Llei 19/2015, del 29 de juliol, d'incorporació de la propietat temporal i de la propietat compartida al llibre cinquè del Codi civil de Catalunya i a la Llei 3/2017, del 15 de febrer, del llibre sisè del Codi civil de Catalunya, relatiu a les obligacions i els contractes, i de modificació dels llibres primer, segon, tercer, quart i cinquè.

Escribir Su propia reseña
Estás revisando:Dret Civil Català Vol. IV (1) Drets Reals Possessió, Propietat i Situacions de Comunitat
Su valoración